بازدید سرزده رئیس‌جمهور از مرکز ترک اعتیاد سروش و افطار با مددجویان کمپ توضیحات دفتر محسن رفیق‌دوست درباره یک مصاحبه جنجالی سخنگوی شورای نگهبان: انتخابات شورا‌ها سال ۱۴۰۵ برگزار خواهد شد برنامه‌ریزی برای تربیت ۵۰۰ هزار نیرو در حوزه هوش مصنوعی سردار قاآنی: حرکت در مسیر حق محصول مقاوم بودن است سرلشکر سلامی: مقاومت تنها راه نجات از بردگی و اسارت است دریادار ایرانی: رزمایش مشترک ایران، روسیه و چین باعث امنیت منطقه است ترور نافرجام جانشین اطلاعات فراجا سیب و سوران سرلشکر سلامی: مأمور به پیروزی هستیم/سپاه پیچیده‌ترین نبرد‌های تاریخ را با موفقیت اجرا کرده است پزشکیان: هرگونه تنش، ناآرامی و درگیری را به ضرر خود، منطقه و جهان می‌دانیم طرح ساماندهی حوزه‌های انتخابیه مجلس در شورای نگهبان تایید شد اعلام ۶ گروه اتباع افغانستانی که می‌توانند در ایران بمانند/ شرایط ادامه تحصیل دانش‌آموزان و دانشجویان اتباع ابول کورکور، شرور معروف ایذه، در درگیری مسلحانه کشته شد انهدام دو تیم تروریستی ۹ نفره در سیستان و بلوچستان وزیر دفاع: باید به سرعت نیروی دریایی خود را گسترش دهیم

شکایت ستاد امر به معروف از صادقی و عارف

جمالی با یادآوری اینکه ستاد امر به معروف و نهی از منکر اصفهان از محمدرضا عارف نماینده تهران نیز شکایتی کرده بود، گفت: اعضای نظارت در این جلسه محتوای متن را شکایت تشخیص نداد، بنابراین این موضوع مختومه اعلام شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۲ - ۱۰ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 02
کد خبر: ۲۳۸۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ سخنگوی هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان گفت: شکایت ستاد امر به معروف و نهی از منکر اصفهان از عارف و صادقی در هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان بررسی شد.

 

محمدجواد جمالی سخنگوی هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بررسی شکایت خانم پروانه سلحشوری نماینده تهران از آقایان محمدمهدی زاهدی و حجت‌الاسلام ناصر موسوی لارگانی نمایندگان کرمان و فلاورجان در دستور کار هیئت قرار داشت، گفت: مقرر شد زاهدی و موسوی لارگانی در جلسه هفته آتی حضور یابند تا ضمن استماع نظرات آنها، نظر نهایی هیئت نظارت نیز اعلام شود.

 

وی افزود: هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان همچنین از خانم پروانه سلحشوری در رابطه با موضوعات مرتبط با «دختر آبی» دعوت کرده تا در جلسه آتی توضیحاتش را در خصوص این موضوع ارائه کند.

 

سخنگوی هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان با اعلام اینکه ستاد امر به معروف و نهی از منکر اصفهان از محمود صادقی نماینده تهران به دلیل برخی اظهارنظرهای اخیر وی در فضای مجازی شکایت کرده بود، افزود: پس از بررسی‌های لازم هیئت به این نتیجه رسید که اظهارات وی خلاف وظیفه نمایندگی نبوده است.

 

جمالی با یادآوری اینکه ستاد امر به معروف و نهی از منکر اصفهان از محمدرضا عارف نماینده تهران نیز شکایتی کرده بود، گفت: اعضای نظارت در این جلسه محتوای متن را شکایت تشخیص نداد، بنابراین این موضوع مختومه اعلام شد.

 

وی با تاکید بر اینکه بررسی شکایت بیژن زنگنه وزیر نفت از یکی از نمایندگان نیز در دستور کار جلسه اخیر هیئت قرار داشت، ادامه داد: این نماینده در جلسه حضور یافت و درباره موضوعاتی که وزیر نفت درباره وی مطرح کرده بود، توضیحاتی را ارائه کرد.

 

نامینده فسا در مجلس با بیان اینکه احمد بیگدلی نماینده خدابنده نیز از یکی از نمایندگان شکایتی را مطرح کرده بود، اضافه کرد: دبیر کمیسیون مربوطه تاکنون فایل صوتی مذاکرات را به هیئت نظارت ارائه نکرده است، بنابراین مقرر شد پس از پیگیری لازم در جلسه بعدی هیئت نظر نهایی را اعلام کند.

منبع: تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار